Oldskoolfit Lokatie

Personal Trainer Leiderdorp

Personal Trainer in Leiderdorp

Wil jij sterker worden? Beter in je vel zitten? En graag de stok achter de deur hebben? Hecht je veel waarde aan een veilige 1 op 1 setting? Dan is trainen met een personal trainer echt iets voor jou! In het dagelijks leven zijn de belangrijkste zaken het gezin, het werk, spelen met de kinderen en leuke dingen kunnen doen. Hoe zonde zou het zijn, als je dit soort zaken niet meer of moeilijker kan doen omdat je er simpelweg niet fit genoeg meer voor bent om deze activiteiten lang achter elkaar vol te kunnen houden. Bij OldskoolFit snappen wij dit. Wij proberen bewegen leuk te maken. Zin krijgen om te bewegen is misschien wel de aller belangrijkste factor voor een succesvol personal trainingstraject. Wij gaan je op een leuke manier motiveren en je zo prikkelen dat je met plezier naar onze trainingslocatie toe komt. Naast het bewegen gaan we uiteraard ook aan de slag met lifestyle zodat je de behaalde doelstellingen ook kunt volhouden op de langere termijn.

Intake/proeftraining aanvragen

Personal training in Leiderdorp

Bij OldskoolFit bestaat een personal trainingstraject naast het bewegen met een op maat gemaakt schema uit: 

  • Begeleiding op voedingsniveau.
  • Op maat gemaakte trainingen die je zelf kan doen.
  • Gesprekken over een verandering van lifestyle.

Als personal trainer heb ik de HALO afgerond en heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring als Personal Trainer. Daarnaast heb ik ook een afgeronde HBO opleiding Biologie, een opleiding tot personal trainer en CrossFit level 1 en 2 afgerond en mijn papieren voor personal training gehaald. Ik kan je zeker verder helpen naar de beste versie van jezelf. Ben je benieuwd wat OldskoolFit voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis proefles voor personal training in Leiderdorp!

Boek een gratis proefles

Voeding en Lifestyle verandering

We hebben allemaal wel eens in een situatie gezeten, dat we even geen zin hebben om te sporten. Werkdagen zijn lang, de kinderen en de man of vrouw hebben immers ook aandacht nodig. Gelukkig geniet ik als personal trainer over een ruime ervaring om mensen toch succesvol in beweging te brengen. Samen met mij gaan we aan de slag om al jouw doelstellingen te halen. Dit gaat ons 100% lukken. Zelf geef ik altijd aan: geef mij 100% effort en ik geef je 100% resultaat.

Contact nu

Personal training traject in Leiderdorp

Bij OldskoolFit starten we altijd eerst met een kofje koffie en een goed gesprek. We leren elkaar kennen en kijken of er een klik is. Op basis hiervan gaan we kijken welke doelstellingen je hebt en met wat de dag en tijdstippen zijn, die goed uitkomen om samen te trainen. Nadat we alle lichaamsmetingen gedaan hebben en we precies weten wat de doelen zijn, gaan we een “maximaal” test doen on te kijken hoe hoog je maximale hartslag is. Trainen in hartslag zones is erg belangrijk, omdat je zo direct kan zien, wat de weerstand is van de persoon. Op deze manier kan ik de training precies op maat maken naar gelang de mogelijkheden van de sporter. Samen gaan we er een toptraject van maken en hoop ik met jou fantastische resultaten te halen.

De studio van OldskoolFit zit op de waard in Leiden en is vanuit Leiderdorp met de fiets op 10 min afstand te bereiken. Via de spanjaardsbrug en de Sumatrabrug rij je zo bedrijven terrein de waard op.

Bekijk onze Pakketten

Successverhalen

Peter-Jan weet je op een leuke manier te motiveren en bouwt de training zodanig op dat iedereen in de groep mee kan blijven doen maar dat er zeker progressie is voor iedereen. Ik heb in de lessen aardig mijn conditie verbeterd en diverse spiergroepen verstevigd. Ik kan de lessen van Peter-Jan aanbevelen, zeker als je het leuk vindt om in de buitenlucht te trainen!
Emile, Leiderdorp
De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen.
Karin (39), Zoeterwoude
Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen.
Narissa (35), Leiden
Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen!
Linda (33), Leiderdorp