Oldskoolfit Lokatie

Small Group.Training Zoeterwoude

SMALL GROUP TRAINING ZOETERWOUDE

 

Op 10 minuten fietsen van Zoeterwoude vind je onze schitterende locatie van 500m2 waar we elke week onze small group trainingen houden. Small group trainingen zijn een steeds populairdere vorm van training aan het worden. Grote groepen en groepstrainingen waarbij ingezet wordt op volume is populair. Het is immers goedkoop en voorziet in een behoefte. Toch hebben steeds meer mensen oog voor de kwaliteit van een training. Een training moet niet alleen leuk zijn, maar moet ook voorzien in een kwalitatieve behoefte. Eerlijk is eerlijk, in een grote groep is dit niet (deels) haalbaar. 

Personal Trainer Zoeterwoude

De instructeur of trainer heeft meestal zijn handen al vol het goed laten verlopen van de les, laat staan mensen een goed bewegingspatroon aan te leren. Met de komst van Small group wordt dit laatste steeds vanzelfsprekender. In een kleine groep mensen lekker maar vooral ook goed bewegen. 

Functional Training

Zodoende zien wij bij ons op de sportvloer meer en meer mensen en hebben we inmiddels drie groepen die elke week in de ochtend bij ons small goup doen in Zoeterwoude. Wat is de beweegredenen  van deze mensen om bij ons te komen sporten? Dit is allereerst de veilige setting! Niet iedereen is gebaat bij grote groepen waar zeer fitte en hyper actieve mensen zitten. Er is een hele grote groep die graag wil sporten, maar wel op eigen niveau en tempo. En met de juiste begeleiding. Die juiste begeleiding kunnen wij geven in de small group setting. Diverse onderzoeken tonen aan dat een groepsgrootte van vier tot 6 personen nog steeds zorgt voor een beter en veiliger bewegingspatroon dan wanneer de groep uit meer personen bestaat. Er is immers veel tijd en ruimte om alle mensen in de groep effectief te corrigeren en om de les voor deze persoon in goede banen te leiden. Doordat de groep uit slechts zes personen bestaat, creëer je niet alleen een veilige omgeving maar ook een omgeving waarin mensen elkaar echt goed leren kennen.

Persoonlijk

Tijdens onze personal training sporten de mensen echt 1 op 1 en is er maximale aandacht voor het individu. Voordeel van de small group trainingen is dat je dezelfde personal trainer met meerdere mensen kunt delen en dus de kosten kan delen. Zo heb je toch heel veel waar voor je geld en optimale begeleiding binnen jouw financiële mogelijkheden. 

Wil je een keer kijken wat OldskoolFit voor jou kan betekenen binnen de small group? Surf dan snel door naar ons contact formulier en vul hem direct in voor een vrijblijvende training. 

Successverhalen

Peter-Jan weet je op een leuke manier te motiveren en bouwt de training zodanig op dat iedereen in de groep mee kan blijven doen maar dat er zeker progressie is voor iedereen. Ik heb in de lessen aardig mijn conditie verbeterd en diverse spiergroepen verstevigd. Ik kan de lessen van Peter-Jan aanbevelen, zeker als je het leuk vindt om in de buitenlucht te trainen!
Emile, Leiderdorp
De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen.
Karin (39), Zoeterwoude
Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen.
Narissa (35), Leiden
Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen!
Linda (33), Leiderdorp